Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Το Mentor Travel Specialist, από τα πιο αναπτυσσόμενα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση έγινε στο γνωστό bar restaurant MAZU στην παραλία της Θεσσαλονίκης, που από νωρίς γέμισε με λαμπερές παρουσίες και χαρούμενα πρόσωπα.
Ο Βελισσάριος Χωρινός, ο Σάββας Βαρικιάν και ο Πασχάλης Γιαμαλής, ιδιοκτήτες του Mentor, υποδέχθηκαν δεκάδες ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας, συνεργάτες και φίλους. Το ποτό ήταν άφθονο, τα εδέσματα πολύ νόστιμα, το κέφι στα ύψη, δηλαδή μια εξαιρετική βραδιά, από αυτές που δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους του τουρισμού να βρεθούν, να τα πουν και να διασκεδάσουν μαζί.
Στην ομιλία του ο Βελισάριος Χωρινός, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος καθώς όπως είπε: «Το Mentor υλοποίησε όλους τους στόχους του». Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις οδικές εκδρομές λέγοντας: « στόχος μας είναι να προσελκύσουμε και το κοινό που περιφρονεί αυτές τις εκδρομές. Ανεβάσαμε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών με το μπουφέ που προσφέρουμε στους πελάτες μας στις πρωινές αναχωρήσεις, χρησιμοποιούμε ξενοδοχεία υψηλών κατηγοριών και αναβαθμίσαμε τα προγράμματα».
Απευθυνόμενος στα στελέχη των συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων ο κ. Χωρινός είπε: «Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την οργάνωση εκπαιδευτικών ταξιδιών γιατί θέλουμε να γνωρίσετε όλοι σας από κοντά τους προορισμούς που δουλεύουμε και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ώστε να τους προτείνετε στους πελάτες σας. Ήδη πραγματοποιήσαμε το πρώτο εκπαιδευτικό τη χρονιάς στη Σόφια, την άλλη βδομάδα έχουμε το δεύτερο στο Βουκουρέστι ενώ σύντομα θα λάβετε ενημέρωση για αεροπορικό εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη».
«Ως γραφείο φροντίζουμε να προετοιμαζόμαστε από πολύ νωρίς για κάθε τουριστική περίοδο. Σήμερα σας παρουσιάζουμε το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα με τις είκοσι πρώτες εκδρομές» είπε ο κ. Χωρινός κρατώντας στο χέρι του το έντυπο πρόγραμμα.
Ακόμη ο κ. Χωρινός είπε: «Ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την Mentor Hospitality, που ασχολείται με τη διαχείριση ξενοδοχείων. Στα δυο ξενοδοχεία που έχουμε στην Αμμουλιανή και ένα στη Σαντορίνη προτίθενται από τη νέα περίοδο και δυο στη Μύκονο. Σύνολο πέντε ξενοδοχεία. Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του Mentor, εμείς την ονομάζουμε οικογένεια, για την εξαιρετική δουλειά που κάνει και την αφοσίωση που δείχνει στους στόχους που βάζουμε. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους αρχηγούς και τους οδηγούς. Είναι αυτοί που έχουν την ευθύνη των γκρουπ και φέρνουν τους ταξιδιώτες πίσω χαρούμενους».
Ακολούθησε η κοπή της πίτας και η κλήρωση που μοίρασε πλούσια ταξιδιωτικά δώρα όπως αεροπορικά εισιτήρια που πρόσφεραν η Aegean, η Sky Express και η Ryanair, δωροεπιταγές από τη Ratehawk καθώς επίσης εκδρομές και διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία του Mentor.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments