Η τελετή απονομής των βραβείων ποιότητας και γεύσης Athens Fine Food Awards (AFFA) 2023, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαρτίου, στις 7μμ, στην πρότυπη ακαδημία “HotelBrain Academy” του ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain Group.
Στην φετινή διοργάνωση, οι συμμετοχές εταιρειών και προϊόντων αξιολογήθηκαν για την ποιότητα, την καινοτομία και φυσικά την γεύση τους μέσα από 27 κατηγορίες με την διαδικασία της τυφλής γευσιγνωσίας.

Τον δύσκολο ρόλο της αξιολόγησης των προϊόντων ανέλαβαν φέτος οι :

Δημήτρης Δημητριάδης, Head Chef, Artisanal
Γιώργος Φελεμέγκας, Head Chef, Hytra.
Κυριακή Φωτοπούλου, Executive Chef, Sigalas winery, Kyr Yianni winery, Da Bruno
Ιάκωβος Απέργης, chef, Τζάννειο Γ.Ν.Π.
Κώστας Μπαμπαλίκης, Head Chef, Αλμυρίκι
Σωτήρης Κούρος, Head Chef, Villa Incognito
Σίμος Τριανταφύλλου, Head Chef, Balcony
Μανόλης Στήθος, Pastry chef, Σπονδή
Έλενα Παραβάντη, κλινική Διατροφολόγος – Πρόεδρος του Παγκόσμιου Αμερικανικού Συλλόγου Διαιτολόγων
Γιάννης Καρβέλας, πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert
Δημήτρης Σαραντόπουλος πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert
Ανίτα Ζάχου, Γεωπόνος – Εμπειρογνώμων Δοκιμάστρια Παρθένων Ελαιολάδων & Σύμβουλος
Νικόλας Χάρης, F&B Manager
Υακίνθη Τυροβολά, Sommelier, WSPC
Χρήστος Τριβιζάς, Οπτική επικοινωνία
Δημήτρης Κανελλόπουλος, Οπτική επικοινωνία
Γιάννης Φετάνης, Οπτική επικοινωνία

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments