Εκδήλωση με στόχο την τουριστική προώθηση, προβολή και ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Ισπανία και σε όλους τους ισπανόφωνους τουριστικούς φορείς της χώρας διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο διήμερο εργαστήριο – workshop που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, υπό την αιγίδα της ελληνικής Πρεσβείας στη Μαδρίτη, του γραφείου του ΕΟΤ της Μαδρίτης και του Ελληνοϊσπανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις συγκεκριμένες δράσεις κρίθηκε ως ιδιαίτερα σημαντική καθώς η ισπανόφωνη τουριστική αγορά παρουσιάζει μεγάλη δυναμική.
Κατά την παρουσία τους, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πλούσιο τουριστικό τους “χαρτοφυλάκιο” τόσο σε Ισπανούς δημοσιογράφους και σε τουριστικά γραφεία και πρακτορεία (tour operators), όσο και σε εξειδικευμένους επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι η κρουαζιέρα.
Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος σημείωσε: “Είμαστε προσηλωμένοι στην στρατηγική μας και στην προσπάθεια διείσδυσης σε καινούργιες αγορές όπως στην δύσκολη Ισπανική αγορά. Συνεχίζουμε μετά την παρουσία μας στην έκθεση του Ιανουαρίου, με στόχο την προσέγγιση των Ισπανών, συμμετέχοντας στο στοχευμένο workshop. Στην προσπάθεια μας να παρεισφρήσουμε στην απαιτητική Ισπανική αγορά θα συμβάλλει η επαναλειτουργία του Γραφείου του ΕΟΤ στην Ισπανία καθώς και η από κοινού παρουσία σε τέτοιες εκδηλώσεις των φορέων της Περιφέρειας και επαγγελματιών του χώρου”

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments