Με εντυπωσιακό τρόπο και την παρουσίαση των 30 ομάδων, άνοιξε η αυλαία του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ποδηλασίας δρόμου σε μια ιδιαίτερη τελετή την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην πλατεία Λαμπρούλη, μπροστά από το Φρούριο στη Λάρισα.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωσταντίνος Αγοραστός, υποδέχτηκε τους 181 αθλητές & αθλήτριες από 12 χώρες, που θα λάβουν μέρος στους τριήμερους αγώνες του Tour of Thessaly Exalco, το οποίο θα διασχίσει κάποια από τα oμορφότερα μέρη της Περιφέρειας Θεσσαλίας τα οποία αρκετά από αυτά βρίσκονται υπό την προστασία της UNESCO και αποτελούν πόλο έλξης για αρκετούς τουρίστες.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωσταντίνος Αγοραστός, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, απηύθυνε μήνυμα στην Αγγλική γλώσσα με αποδέκτες τους αθλητές και συνοδούς των ομάδων.
Ο Περιφερειάρχης μεταξύ άλλων είπε: «Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τους αγώνες, την Κυριακή θα ολοκληρωθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα εδώ στη Λάρισα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομοσπονδίες των 10 χωρών που βρίσκονται εδώ καθώς και την Ελληνική Ομοσπονδία ποδηλασίας, τον Πρόεδρο της Βαλκανικής ένωσης, αλλά και τους συνοδούς & αθλητές των υπολοίπων 20 ομάδων που ήρθαν στην Θεσσαλία για να αγωνιστούν. Ο ίδιος αγώνας, θα διεξαχθεί του χρόνου από τις 2-5 Απριλίου, με την επωνυμία Tour of Thessaly Exalco, και θα είναι ένας αγώνας που θα συμπεριληφθεί στο αγωνιστικό καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδηλασίας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως, όλους τους χορηγούς οι οποίοι βοήθησαν να κάνουμε πραγματικότητα την διεξαγωγή του Βαλκανικού Πρωταθλήματος και να μείνει στην ιστορία ως μια ξεχωριστή διοργάνωση.»
Σήμερα Παρασκευή, η αγωνιστική δράση ξεκινά στη Σαρακήνα του Δήμου Καλαμπάκας στις 4μμ με το αγώνισμα της Ατομικής χρονομέτρησης. H τελετή απονομών θα λάβει χώρα στις 20:00 στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments