Γεύσεις χρώματα και αρώματα Ελλάδας συνοδεία ελληνικής μουσικής γέμισαν την περασμένη εβδομάδα μία από τις πιο trendy περιοχές της βρετανικής πρωτεύουσας (Southbank στο κεντρικό Λονδίνο) στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των κρατήσεων «τελευταίας στιγμής» προς Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Βρετανικό Τour Operator «Οn the Beach» και στο πλαίσιο του κοινού διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ με Τ/Ο στην Βρετανική αγορά για το 2023. Ο Τ/Ο «Οn the Beach», ο οποίος είναι από τους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες της Βρετανίας, που προσφέρουν πακέτα προς Ελλάδα και κατέχει την πέμπτη θέση στην πώληση πακέτων διακοπών με περισσότερους από 2 εκατ. ταξιδιώτες.
Προσκεκλημένοι στην ελληνική βραδιά ήταν 180 αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Evening Standard και περίπου 20 εκπρόσωποι βρετανικών media και foodie influencers, ενώ συμμετείχαν εκπρόσωποι των Ελληνικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Grecotel, IKOS Resorts, Mitsis Hotels, Stella Hotels Collection και Voulgaris Hospitality Group
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδείξει την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό καλοκαιρινών διακοπών και γαστρονομίας. Και στο πλαίσιο αυτής πραγματοποιήθηκαν οι δράσεις:
Celebrity chef Masterclasses, από την Ειρήνη Τζώρτζογλου, νικήτρια του Βρετανικού Master Chef 2019 με χρήση πρώτων υλών, συνταγών και γαστρονομικών συμβουλών από την Ελλάδα
• Επίδειξη παρασκευής summer cocktail με βάση τη μαστίχα
• Μasterclass ελληνικού μελιού
• Οινογευσία ελληνικών ποικιλιών από Έλληνα sommelier
• Δράση με στοιχεία εκμάθησης γλυπτικής ελληνικών αγαλμάτων
• Μουσικοχορευτικό event με παροχή εδεσμάτων ελληνικής γαστρονομίας
• Γευσιγνωσία ελληνικών τοπικών προϊόντων – προσφορά του Odysea
• Κλήρωση 4 πακέτων δωρεάν διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία των συνεργαζόμενων ξενοδοχειακών ομίλων

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments