Με γεμάτη βαλίτσα επιστρέφει η ελληνική αποστολή από το Castellon της Ισπανίας όπου πραγματοποιήθηκε το 20ο Ευρωπαϊκό συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας και Οινολογίας CEUCO.

Στις ετήσιες τιμητικές βραβεύσεις της CEUCO για την Ελλάδα βραβεύτηκαν:
1) Η Έφη Γρηγοριάδου ως «Best European Folclore Writer and Traditional Cuisine 2023»
2) Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος ως «Best European Organic Olive Producer 2023»
3) Ο Γέροντας Παρθένιος ως «Best European Cook in Monastery Cuisine 2023»
Το επόμενο συνέδριο της CEUCO θα διεξαχθεί στην Ελλάδα με τιμώμενη πόλη τον Πειραιά. Το διεκδικούσαν επίσης η Γαλλία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Πορτογαλία και το Βέλγιο.
Μεταξύ άλλων την ελληνική αποστολή αποτελούσαν η Περιφέρεια Αττικής, με την Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Κουρή, η Διευθύντρια Τουρισμού Δήμου Πειραιά Βάσω Σωτηρίου και ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις & Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γαστρονομίας & Οινολογίας της CEUCO Κωνσταντίνος Μουζάκης

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments