Ενίσχυση του ονόματος της Θεσσαλονίκης ως συνεδριακού προορισμού, αποτελεί η διάκριση τεσσάρων επαγγελματιών της πόλης, στον διαγωνισμό του περιοδικού Kongres, από τα σημαντικότερα διεθνώς στον συγκεκριμένο κλάδο. Το περιοδικό, μετά από ψηφοφορία, αναδεικνύει κάθε χρόνο τους πιο επιδραστικούς (influencers) επαγγελματίες της βιομηχανίας των συναντήσεων, δηλαδή συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις κλπ.
Από τις έξι κατηγορίες το όνομα της Θεσσαλονίκης αναφέρεται στις τρεις.
-Στην κατηγορία «ξενοδοχεία και συνεδριακοί χώροι» ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, κατέλαβε την πρώτη θέση.
-Στην κατηγορία διοργανωτών συνεδρίων, στην πρώτη δεκάδα βρίσκουμε την Βίκυ Παπαδημητρίου (φώτο) της εταιρείας Simvoli Conference & Cultural Management και την Βαλεντίνη Αμαραντίδου της εταιρείας ARTION Conferences & Events.
-Στη κατηγορία προώθησης προορισμών, στην πρώτη δεκάδα βρίσκεται για δεύτερη φορά η Ελένη Σωτηρίου, διευθύντρια του Thessaloniki Convention Bureau, του φορέα που προωθεί τη Θεσσαλονίκη ως συνεδριακό προορισμό.
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, η Θεσσαλονίκη πηγαίνει όλο και καλύτερα ως συνεδριακός προορισμός, αν και η πανδημία ανέκοψε την ανοδική της πορεία. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σ΄αυτό τον κλάδο, ακραιφνείς επαγγελματίες απόλυτα καταρτισμένοι, που όπως βλέπουμε η φήμη τους ξεπέρασε τα σύνορα…
Μπράβο σε όλους…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments