Το αεροδρόμιο της Αθήνας αποκτά αυτό το καλοκαίρι και δεύτερη εποχική σύνδεση με το αεροδρόμιο O’Hare στο Σικάγο, μια πόλη με μεγάλη ελληνική κοινότητα. Αυτή τη φορά από την αεροπορική εταιρεία United Airlines, η οποία ανακοίνωσε καθημερινή πτήση Αθήνα-Σικάγο από τις 24 Μαΐου έως 12 Αυγούστου. Η πτήση θα εκτελείται με αεροσκάφος Boeing 787-8 Dreamliner που η καμπίνα του θα περιλαμβάνει 28 θέσεις business class, 21 Θέσεις Premium, 36 θέσεις Economy Plus και 158 θέσεις Economy Class. Από την Αθήνα η πτήση θα αναχωρεί καθημερινά στις 12:45μμ και από το Σικάγο στις 16:35.
Θυμίζουμε πως η United Airlines συνδέει επίσης την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη (Νιούαρκ) και την Ουάσιγκτον (Dulles). Μάλιστα φέτος τα εποχικά δρομολόγια θα ξεκινήσουν πιο νωρίς σε σχέση με πέρσι καθώς η Νέα Υόρκη ξεκινά στις 31 Μαρτίου και η Ουάσιγκτον από 15 Απριλίου.
Όσον αφορά στο Αθήνα – Σικάγο θα είναι η δεύτερη αεροπορική εταιρεία στο συγκεκριμένο δρομολόγιο καθώς ήδη δραστηριοποιείται εποχικά και η American Airlines. Φέτος οι πτήσεις της θα είναι καθημερινές, θα ξεκινήσουν στις 7 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 26 Οκτωβρίου.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments