Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Για μερικά χρόνια έμεινε κλειστό. Άνοιξε και πάλι το Σεπτέμβριο πλήρως ανακαινισμένο, με νέο όνομα και νέο διαχειριστή. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Modern Revival Luxury Hotel που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Εγνατίας 41. Το προηγούμενο όνομα του ήταν Kinisi Palace, ωστόσο ο νέος του διαχειριστής προτίμησε να επαναφέρει το αρχικό όνομα του ξενοδοχείου, δηλαδή αυτό που είχε όταν πρωτοάνοιξε.
Στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο που αποπνέει μια ιδιαίτερη αρχοντιά, με ψηλοτάβανα άνετα δωμάτια, άνετους διαδρόμους, γύψινές διακοσμήσεις που θυμίζουν μια άλλη εποχή.
Το Modern Revival Luxury Hotel είναι τεσσάρων αστέρων και διαθέτει 49 δωμάτια εκ των οποίων τρεις σουίτες με μαρμάρινο μπάνιο και τζακούζι, εννέα τρίκλινα και 37 δίκλινα δωμάτια, όλα εξοπλισμένα με ότι απαιτεί η σύγχρονη διαμονή.
Επίσης το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα συνεδρίων, εστιατόριο, καφέ μπαρ στο ισόγειο για εσωτερικούς και εξωτερικούς πελάτες, άνετο σαλόνι με τζάκι, ενώ στο υπόγειο οσονούπω θα είναι έτοιμο ένα κέντρο ευεξίας (σπα) με χαμάμ, τζακούζι, μασάζ κλπ, επίσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς πελάτες.
Τη διαχείριση του ξενοδοχείου έχει ο Βασίλης Νικηφόρου ο οποίος δραστηριοποιείται ξενοδοχειακά στο νησί της Σκιάθου ενώ στη Θεσσαλονίκη διαχειρίζεται ένα ακόμη ξενοδοχείο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments