Ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο θα γίνει στην Αθήνα την Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου. Τίτλος του Boutique Hospitality Conference.
Τα boutique ξενοδχοεια αποτελούν το πιο δυναμικό κομμάτι ανάπτυξης του ξενοδοχειακού κλάδου. Ξενοδοχεία μικρού και μεγάλου μεγέθους υιοθετούν την boutique προσέγγιση ώστε να δημιουργήσουν μια διαφοροποιημένη εμπειρία για τους φιλοξενούμενούς τους. Το συνέδριο φέρνει στην Ελλάδα πέντε διακεκριμένους διεθνείς ομιλητές και παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της boutique φιλοξενίας μαζί με μια επιλογή ελληνικών best practices σε επίπεδο design, υπηρεσιών, τεχνολογίας, και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
Η Marloes Knippenberg, CEO των ξενοδοχείων Cloud.7 Hotels, αποκαλύπτει τη φιλοσοφία αυτής της καινοτόμου budget boutique αλυσίδας αλλά και τα σχέδιά της για συνεργασία για δημιουργία ξενοδοχείου στην Αθήνα.
Ο Roy Graff, συγγραφέας του βιβλίου «China, the Future of Travel», με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην Κίνα, αποκαλύπτει τις τουριστικές προτιμήσεις των Κινέζων υψηλού εισοδήματος.

Η Anja Mutic, διακεκριμένη δημοσιογράφος ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, παρουσιάζει τις πιο μοναδικές υπηρεσίες concierge σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση την σχετική έρευνα που πραγματοποίησε για την Fodor’s Travel.

Ο Erik Nissen Johansen, πολυβραβευμένος αρχιτέκτονας που ειδικεύεται στο hospitality design, εξηγεί το πώς ένα ξενοδοχείο μπορεί να λειτουργήσει ως εμπειρία και να μετατρέψει τους φιλοξενούμενους σε word-of-mouth marketeers του.

O Robin Sheppard, συνιδρυτής της Bespoke Hotel Management, μιλά για το πώς θα ενορχηστρώσετε μία ομάδα η οποία κρατάει το επίπεδο της εξυπηρέτησης σε κορυφαίο επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:
www.hospitalityconference.gr.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments