Οι Detrop και Oenos, δυο καταξιωμένες εκθέσεις με διαχρονική πορεία και αξία στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη το προσεχές Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.
Στο πλαίσιο της Detrop-Oenos 2023 διοργανώνονται για 7η συνεχόμενη χρονιά και οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας με τον τίτλο Detrop Bites & The Pairing Bar, με τη συνεργασία της HELEXPO και της εξειδικευμένης εταιρείας στη διοργάνωση εκδηλώσεων γαστρονομίας, Chef Stories.
Στόχος των παράλληλων εκδηλώσεων γαστρονομίας, που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, είναι να αναδειχθεί η μοναδικότητα και οι ιδιαιτερότητες των προϊόντων των εκθετών-παραγωγών, που συμμετέχουν στο εκθεσιακό γεγονός.
Στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο γαστρονομίας του Περιπτέρου 13 στην dining area εκπαίδευσης και γευσιγνωσίας “Detrop Bites”, η ομάδα της εταιρείας Chef Stories θα παρουσιάσει μέσα από δέκα masterclasses τα προϊόντα των εκθετών της Detrop – Oenos 2023.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν:
• Την αξία της τοπικότητας και της παράδοσης
• Την καινοτομία και την έμπνευση
• Το ιδανικό pairing
• Μοναδικά superfoods
• Προϊόντα free from
Αντίστοιχα στο χώρο της Oenos, στο Περίπτερο 8, θα δημιουργηθεί ένας καλαίσθητος και λειτουργικός χώρος οινογνωσίας το “The Pairing Bar”, όπου θα παρουσιάζονται διαφορετικές ετικέτες κρασιών, αποσταγμάτων και μπίρας με τον κατάλληλο συνδυασμό από προϊόντα των εκθετών, όπως τυροκομικά, αλλαντικά, αλείμματα και ελιές, τουρσιά – μανιτάρια, ξύδι & κρέμες, deli products, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και αρτύματα.
Η συμμετοχή στις θεματικές εκδηλώσεις Detrop bites & The Pairing Bar γίνεται με προκράτηση θέσης εδώ: https://www.detrop-expo.gr/detrop-bites/

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments