Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης Makedonia Palace, που βρίσκεται σε φάση πλήρους ανακαίνισης (εν λειτουργία), άνοιξε χθες τα ανακαινισμένα δωμάτια του, προκειμένου να τα δουν οι επαγγελματίες της πόλης, αυτοί που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό και οι εταιρικοί πελάτες του.
Τα δωμάτια είναι στους τελευταίους ορόφους του ξενοδοχείου η ανακαίνιση των οποίων έχει ολοκληρωθεί. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Άνετοι φωτεινοί διάδρομοι σε προδιαθέτουν για αυτό που θα συναντήσεις ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου.
Δωμάτια με φωτεινά χρώματα, φωτισμό που σε χαλαρώνει, μοντέρνα έπιπλα που δεν κλέβουν πολύτιμο χώρο, σύγχρονος εξοπλισμός που κάνει την φιλοξενία άνετη.
Εκείνο που νιώθεις μπαίνοντας μέσα σε κάθε δωμάτιο είναι ότι δεν προσπαθεί να σε βάλει σε έναν άλλο κόσμο. Σε βάζει στον δικό σου οικείο κόσμο, στην καλύτερη του εκδοχή.
Ωστόσο εκείνο που σε κάνει να βγάλεις ένα ηχηρό επιφώνημα θαυμασμού είναι η εκπληκτική θέα προς το Θερμαϊκό. Είτε νωρίς με την πρωινή ηρεμία της θάλασσας, είτε το απόγευμα όταν βλέπεις τον ήλιο να δύει πίσω από τους γερανούς του λιμανιού, είτε το βράδυ απολαμβάνοντας τα φώτα της πόλης.
Η πλήρης ανακαίνιση του Makedonia Palace θα ολοκληρωθεί τον επόμενο Απρίλιο και αφού το ξενοδοχείο κλείσει μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων για τέσσερις περίπου μήνες.

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments