Εκατοντάδες τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας έχει ήδη συγκεντρώσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης όπως και άλλοι φορείς σε όλη τη χώρα για τον δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας από τον διπλό φονικό σεισμό. Η ανταπόκριση όχι μόνο του κόσμου αλλά και των επιχειρήσεων είναι πρωτοφανής και τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσαν να απέχουν από αυτό το κύμα αλληλεγγύης.
Ήδη το ξενοδοχείο Καψής παράδωσε χθες και σήμερα σε Περιφέρεια και Δήμο δύο φορτηγά με στρώματα και κλινοσκεπάσματα τόσο αναγκαία στους κατοίκους της νοτιοανατολικής Τουρκίας που ζουν ανάμεσα στα χαλάσματα την αργή βασανιστική καθημερινότητα.
Στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης έχουν συγκεντρωθεί τόνοι ειδών ανάγκης, από κλινοσκεπάσματα και βρεφικά είδη μέχρι φάρμακα και τροφές για τα αδέσποτα. Σε κάθε κιβώτιο αναγράφονται τα είδη που περιέχονται και μάλιστα σε τρεις γλώσσες, στα ελληνικά, στα αγγλικά αλλά και στα τουρκικά, ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία της αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments