Κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης ξενοδοχειακού εξοπλισμού Hotelia, παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας All About Gastronomy,με τίτλο “Local Greek Tastes”,αφιερωμένες στην ανάδειξη της τοπικότητας κάθε περιοχής και στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας μέσα από τη γαστρονομία. Στην ειδικά διαμορφωμένη dining area στο Περίπτερο 9, διοργανώθηκαν 8 masterclasses, στα οποία οι επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν τα εκλεκτά εδέσματα, που προετοίμασε ο Chef Γιώργος Ψύλλος, με την ομάδα του, αξιοποιώντας τα μοναδικά προϊόντα, των 17 παραγωγών, που συμμετείχαν στο event.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments