Παρά τις κατά καιρούς δύσκολες παρόδους όπως η πανδημία και τώρα ο πόλεμος σε Ισραήλ και Γάζα, η Ιορδανία παραμένει ένας πολύ δημοφιλείς προορισμός στην Ελλάδα, καθώς την επισκέπτονται όλο και περισσότεροι Έλληνες για να ανακαλύψουν τις ομορφιές της και κυρίως την ιστορικότητα της.
Αυτό εν πολλοίς οφείλεται και χάρη στις προωθητικές δράσεις που κάνουν οι αρμόδιοι φορείς της Ιορδανίας στην Ελλάδα με τους Έλληνες συνεργάτες τους, που είναι συνεχείς και ουσιαστικοί.
Μια ακόμη από αυτές τις δράσεις θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Monasty στη Θεσσαλονίκη. Θα ξεκινήσει στις 5μμ με B2B συναντήσεις μεταξύ τουριστικών πρακτόρων της Βόρειας Ελλάδας που έχουν εντάξει ή θέλουν να εντάξουν την Ιορδανία στα προγράμματα τους, με 11 Ιορδανούς τουριστικούς πράκτορες. Θα ακολουθήσει παρουσίαση του προορισμού από ανθρώπους του Υπουργείου Τουρισμού και του Οργανισμού Τουρισμού της Ιορδανίας. Θα παρευρεθεί ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού της Ιορδανίας Dr Emad Hijazzen.
Την εκδήλωση διοργανώνει η επίτιμος πρόξενος της Ιορδανίας στην Θεσσαλονίκη Δέσποινα Μαντά και οι συνεργάτες της οι οποίοι προβάλλουν την Ιορδανία στην Ελλάδα με έναν πολύ δυναμικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments