Πολυδιάστατη ήταν η φετινή παρουσία της εταιρείας ΑΝΑΞ Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις Α.Ε. στη φετινή Philoxenia. Η ΑΝΑΞ μεταξύ άλλων ειδικεύεται στις ταξιδιωτικές ασφαλίσεις, πρακτορεύοντας τα καλύτερα προγράμματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για πολλοστή φορά η ΑΝΑΞ συμμετείχε στη Philoxenia με δικό της stand ενημερώνοντας επαγγελματίες και ταξιδιωτικό κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις στην ταξιδιωτική ασφάλιση που πλέον είναι τόσο απαραίτητη σε όλους όσους ταξιδεύουν για οποιοδήποτε λόγο.
Επίσης διοργάνωσε εκδήλωση στο Open Stage της Philoxenia, στην οποία στελέχη της εταιρείας ενημέρωσαν για κρίσιμα θέματα όπως: κανονιστική συμμόρφωση, εφαρμογή του GDPR, ευθύνες και υποχρεώσεις των τουριστικών γραφείων – tour operators, ασφάλεια διαδικτυακών κινδύνων από κυβερνοεπιθέσεις, Cyber Risks κλπ
Ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ευριπίδης Ζάννης, τίμησε σε ειδική εκδήλωση τον Μιχάλη Ζορπίδη, ιδιοκτήτη του ομώνυμου τουριστικού γραφείου για την προσφορά του στην καθιέρωση και εξέλιξη της ταξιδιωτικής ασφάλισης.
Τέλος η ΑΝΑΞ παρέθεσε δείπνο στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης (φώτο), στα πλαίσια της συνεργασίας τους, καθώς η ΑΝΑΞ είναι από τους χορηγούς της Ένωσης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments