Μπορεί σε άλλες γνωστές τουριστικές περιοχές της χώρας να μην έχουν ξεκινήσει ούτε οι προετοιμασίες για τη νέα τουριστική περίοδο, στη Μεσσηνία ωστόσο αυτή ξεκινά σε λίγες μέρες στις 19 Φεβρουαρίου.
Είναι η μέρα που ανοίγει το πρώτο από τα ξενοδοχεία της Costa Navarino για να υποδεχθεί στα τέσσερα γήπεδα της τους πρώτους ακραιφνές φίλους του γκολφ απ’ όλο τον κόσμο.
Το πεντάστερο The Westin Resort Costa Navarino ξεκινά στις 19 Φεβρουαρίου, η λειτουργία των τεσσάρων γηπέδων γκολφ ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ από τον Μάρτιο, το Mouratoglou Tennis Center θα καλωσορίσει παίκτες όλων των επιπέδων, σε 16 σύγχρονα γήπεδα.
Το νεότερο πεντάστερο ξενοδοχείο W Costa Navarino που έκανε το ντεμπούτο του μέσα στο 2022, θα ανοίξει στις 5 Απριλίου, παρουσιάζοντας νέες σουίτες και βίλες 2 & 3 υπνοδωματίων αντίστοιχα, με ιδιωτικές πισίνες, καθώς και ένα νέο χώρο εκδηλώσεων.
Στις 13 Απριλίου ξεκινά τη λειτουργία του και το πολυτελές The Romanos, a Luxury Collection Resort.
Η άφιξη της Navarino Agora -που θα αποτελέσει σημείο συνάντησης για όλους τους επισκέπτες της Costa Navarino αλλά και Μεσσηνίας- καθώς και του νέου Watersports Hub -με πλήθος θαλάσσιων αθλημάτων- τον Απρίλιο, συμπληρώνουν τη μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων που προσφέρει ο προορισμός. Παράλληλα, πάνω από 15 νέες προτάσεις εστίασης, θα ενισχύσουν σημαντικά τη γαστρονομική εμπειρία.
Το καλοκαίρι, αναμένεται η άφιξη του πρώτου ξενοδοχείου Mandarin Oriental στην Ελλάδα -ένα από τα κορυφαία διεθνώς brand φιλοξενίας- στην περιοχή Navarino Bay.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments