Το CITY College University of York Europe Campus διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “Ξενοδοχεία: βιώσιμη κερδοφορία και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού” η οποία αφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ξενοδοχειακός κλάδος σε ζητήματα οικονομικά και διαχείρισης προσωπικού καθώς επίσης και στους πιθανούς τρόπους βιώσιμης διαχείρισης των εν λόγω προκλήσεων. Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου από τις 5μμ έως τις 7μμ.
Αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου και νομικοί σύμβουλοι θα συζητήσουν για οικονομικά προβλήματα και την ανάγκη της βιώσιμης λειτουργίας και κερδοφορίας των ξενοδοχείων σε συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο. Το αυξημένο λειτουργικό κόστος, ο διεθνής ανταγωνισμός σε συνδυασμό με το ενεργειακό και τη συνεχή εξαγορά ξενοδοχείων στην Ελλάδα απειλεί τη βιώσιμη λειτουργία των επιχειρήσεων.
Η έλλειψη προσωπικού δυσχεραίνει την ποιοτική παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών. Η ελλιπής εξειδίκευση και κατάρτιση σε συνδυασμό με τις χαμηλές αμοιβές και την εξ ορισμού εποχικότητα των θέσεων εργασίας δημιουργούν ένα “αδιέξοδο” το οποίο κοστίζει χρηματικά και ποιοτικά. Πώς θα μπορέσει ο ξενοδοχειακός κλάδος να ξεπεράσει αυτή τη δυσκολία;
Δήλωση συμμετοχής  ΕΔΩ

Σημείωση: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί μέσω Live-streaming. Οι συμμετέχοντες, αφού συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής, θα λάβουν το link της εκδήλωσης μέσω email λίγες μέρες πριν την εκδήλωση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments