Από τον τουρισμό δεν έλειψαν ποτέ οι ξεχωριστές ιδέες ακόμη και οι πιο ανατρεπτικές. Κοιτάξτε τι σχεδιάζουν να κατασκευάσουν στην Κίνα. Ένα resort που θα μοιάζει με ζωολογικό κήπο. Μόνο που στα κλουβιά θα ζουν οι άνθρωποι και στους εξωτερικούς χώρους που θα μοιάζουν με τις σαβάνες της Αφρικής, της Ασίας και της Αυστραλίας, θα κινούνται ελεύθερα τα άγρια ζώα. Για την ακρίβεια θα είναι κακοποιημένα ζώα από διάφορους ζωολογικούς κήπους.
Το resort, που η πρώτη του φάση αναμένεται να είναι έτοιμη το 2023, θα βρίσκεται στη Wuchuan, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της νότιας Κίνας.
Οι δημιουργοί αυτού του πρωτότυπου resort δηλώνουν πως έχουν καλό σκοπό, καθώς θέλουν να κάνουν τους ανθρώπους να καταλάβουν πως αισθάνονται τα ζώα φυλακισμένα σε έναν κλουβί ζωολογικού κήπου. Φιλοδοξούν μάλιστα να αλλάζουν κάθε χρόνο την άποψη χιλιάδων Κινέζων, για την ύπαρξη των ζωολογικών κήπων, τους οποίους θεωρούν βλαβερούς για τα ζώα.
Το resort θα κατασκευαστεί σε οικόπεδο των 2.000 εκταρίων, όπου τα 2400 δωμάτια-κλουβιά και οι άλλοι βοηθητικοί χώροι για τους επισκέπτες, θα καταλαμβάνουν μόλις το 5% της έκτασης, και το υπόλοιπο 95% θα είναι χώροι για να κυκλοφορούν ελεύθερα τα ζώα.
Στο WorldWild όπως θα ονομάζεται, θα υπάρχουν μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις σχετικά με το παράνομο εμπόριο άγριων ζώων, αλλά και δραστηριότητες σχετικά με την ζωή στην άγρια φύση.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments