Ο Όμιλος Athenaeum Hotels ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας, στις αρχές Μαΐου, του «The Athenaeum», ενός νέου πολυτελούς 5* ξενοδοχείου στην καρδιά της Αθήνας απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.
Πρόκειται για ένα γωνιακό 6όροφο κτίριο, στη διασταύρωση της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Καλλιρόης, με περιμετρική θέα σε όλη την πόλη από την Ακρόπολη, τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, το Λυκαβηττό μέχρι και το Ζάππειο και σε απόσταση αναπνοής από όλα τα σημαντικά αξιοθέατα αλλά και από το εμπορικό κέντρο της Αθήνας.
Το The Athenaeum διαθέτει 52 δωμάτια και σουίτες, καθένα ξεχωριστό, με μοντέρνα διακόσμηση και επίπλωση με την υπογραφή κορυφαίων brands και σχεδιαστών που έχει επιμεληθεί η εταιρεία επίπλων Casa di Patsi.
Στον 6ο όροφο το “Pasithea”, το Roof Garden Restaurant, προσφέρει Μεσογειακές και Ελληνικές γευστικές προτάσεις με ανεμπόδιστη περιμετρική θέα στην Ακρόπολη και σε όλα τα γύρω αξιοθέατα της πόλης. Το μενού επιμελείται ο Chef Ευάγγελος Νίκας, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό έχοντας συνεργαστεί με διεθνώς αναγνωρισμένες αλυσίδες ξενοδοχείων και εστιατορίων.
Επιπρόσθετα το ξενοδοχείο The Athenaeum διαθέτει μία εξωτερική roof top θερμαινόμενη πισίνα και μία αίθουσα επαγγελματικών συναντήσεων χωρητικότητας έως 40 ατόμων.
Ο Όμιλος Athenaeum Hotels είναι μία αλυσίδα ξενοδοχείων πόλεως με ισχυρή παρουσία και ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης στην πρωτεύουσα. Λειτουργεί ήδη τέσσερα 4* ξενοδοχεία, το Athenaeum Grand και το Athenaeum Smart στη Λεωφόρο Συγγρού, το A

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments