Πριν καλά καλά αναλάβει τη διαχείριση του πρώτου ξενοδοχείου, η εταιρεία Zago Investment που ίδρυσε ο Χρίστος Ζαγγογιάννης, γνωστό στέλεχος στον ξενοδοχειακό κλάδο, είναι έτοιμη να προχωρήσει στην ανάληψη της διαχείρισης και δεύτερου ξενοδοχείου, και αυτό στην Κρήτη. Αν όλα πάνε καλά οι υπογραφές στα συμβόλαια θα μπουν την άλλη βδομάδα.
Στο μεταξύ προς το τέλος του μήνα, θα ξεκινήσει η ανακαίνιση του ξενοδοχείου Gortyna στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, τη διαχείριση του οποίου ανέλαβε η Zago Investment. Το ξενοδοχείο θα μετονομαστεί σε Azul Eco Hotel και θα λειτουργεί με αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα που θα μειώνουν θεαματικά το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. Θα είναι δηλαδή ένα φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο που θα εκπαιδεύει τους πελάτες του σε αντίστοιχες φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές. Αυτή την εποχή δημιουργούνται τα σχετικά περιβαλλοντικά πρότυπα τα οποία θα προωθηθούν και σε άλλα ξενοδοχεία που θα ήθελαν να μειώσουν σημαντικά το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.
Στο μεταξύ το τετράστερο Azul Eco Hotel θα ανοίξει για τη νέα θερινή περίοδο στη 1 Μαΐου 2023 ενώ για τις πρώτες 150 κρατήσεις συμβολικά η Zago Investment θα φυτέψει αντίστοιχο αριθμό δέντρων στον Όλυμπο.
Ο Χρίστος Ζαγγογιάννης με όπλο την εμπειρία και τις επαφές του στο ξενοδοχειακό κλάδο, τον οποίον υπηρέτησε αρκετές δεκαετίες (πρώην διευθυντής της αλυσίδας BOMO HOTELS του Ομίλου Μουζενίδη), φιλοδοξεί να δημιουργήσει κάτι καινούργιο στο χώρο της φιλοξενίας που να συμβαδίζει με το πνεύμα της εποχής για αειφόρο τουριστική ανάπτυξη.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments