Καθώς τα αεροπορικά ταξίδια θα είναι πολύ διαφορετικά μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και μέχρι να απαλλαγούμε ολοσχερώς από τον Covid-19, η ιταλική εταιρεία σχεδιασμού αεροπορικών καθισμάτων Aviointeriors, είναι έτοιμη να παρουσιάσει τους προσεχείς μήνες, νέα καθίσματα που θα παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία από μια πιθανή μόλυνση μέσα στο αεροπλάνο.
Η πρώτη και πιο απλή πρόταση, περιλαμβάνει την τοποθέτηση διαφανών πλαστικών διαχωριστικών ανάμεσα στα καθίσματα στο ύψος των ώμων και του κεφαλιού. Η δεύτερη είναι πιο πολύπλοκη και περιλαμβάνει εκτός από τα διαφανή διαχωριστικά, το μεσαίο κάθισμα σε αντίθετη κατεύθυνση. Όπως ισχυρίζονται οι σχεδιαστές, έτσι δεν θα χρειαστεί να μένει άδειο το μεσαίο κάθισμα όπως συζητείται αυτή την εποχή. «Με άδειο το μεσαίο κάθισμα, καλύτερα τα αεροπλάνα να παραμείνουν καθηλωμένα στο έδαφος, καθώς τα εισιτήρια θα είναι πανάκριβα και οι πτήσεις δεν θα βγάζουν τα λεφτά τους λόγω μειωμένης ζήτησης» ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Aviointeriors.
Ωστόσο, όπως λένε οι επικεφαλής της εταιρείας, για να προχωρήσουν στον τελικό σχεδιασμό των νέων καθισμάτων, θα πρέπει πρώτα να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τελικά θα ισχύσουν.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments