Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Mama Shelter, μέλος της Accor, δεν είναι ιδιαίτερα γνώστη στην Ελλάδα, ωστόσο διεθνώς γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη. Ιδρύθηκε το 2008 στο Παρίσι με εντελώς νεανικό προσανατολισμό. Στους χώρους των Mama Shelter κυριαρχούν τα έντονα χρώματα, το προχωρημένο ντιζάιν και η νεανική ατμόσφαιρα.
Μέχρι στιγμής διαθέτει 14 ξενοδοχεία σε οκτώ χώρες, ωστόσο προγραμματίζει να ανοίξει άλλα 19 μέχρι το 2025. Δυστυχώς κανένα στη χώρα μας.
Τη φετινή χρονιά θα ανοίξουν Mama Shelter στη Λισαβόνα, το Παρίσι και το Ντουμπάι. Το Mama Lisboa αποτελείται από 130 δωμάτια και ένα εστιατόριο και άνοιξε προχθές Τετάρτη 12 Ιανουαρίου (φώτο). Το τρίτο Mama Shelter στο Παρίσι έχει προγραμματιστεί να ανοίξει την 1η Μαρτίου και θα έχει 211 δωμάτια. Στα τέλη του χρόνου το Mama Shelter φτάνει στο Ντουμπάι και θα περιλαμβάνει 197 δωμάτια και 192 διαμερίσματα, συμπεριλαμβανομένων μιας σειράς επιλογών για φαγητό, μια βεράντα με τέσσερις πισίνες, ένα εξωτερικό Cine Mama και πολλά άλλα.
Το 2023 θα ανοίξει το Mama Bucharest στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, άλλα δύο στις γαλλικές πόλεις Ρεν και Ντιζόν, και ένα ακόμη στο Σάο Πάολο, που θα είναι το δεύτερο στη Βραζιλία.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments