Το πεντάστερο resort Elivi Skiathos, ανοίγει στη 1η Ιουλίου λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας σε δωμάτια, εστιατόρια, παραλίες και πισίνες, εφαρμόζοντας πιστά τα πρωτοκόλλα των αρμόδιων αρχών που αφορούν την υγεία και την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.
Σχεδιασμένο με απόλυτο σεβασμό στη φύση, το ELIVI SKIATHOS, απλώνεται σε μία ενιαία έκταση 213 στρεμμάτων, ικανή να προφέρει άνεση και κοινωνικές αποστάσεις σε όλους.
Είναι αγκαλιασμένο από τη φημισμένη παραλία Κουκουναριές, τον προστατευμένο υδροβιότοπο του μαύρου κύκνου και από τις διάσημες παραλίες Μικρή και Μεγάλη Μπανάνα.
Η υποδομή του περιλαμβάνει τρία διαφορετικά ξενοδοχεία, το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Το ELIVI Xenia Hotel, το ELIVI Nest Rooms, Villas & Suites και το ELIVI Grace Suites διαθέτουν δωμάτια, σουίτες και σπίτια με αυλές και πισίνες, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Όλα διατηρώντας την αίσθηση του μέτρου στην πιο πολυτελή της εκδοχή. Δίκαια συγκαταλέγεται στα πιο εντυπωσιακά resort στο Αιγαίο.
Το Elivi Skiathos, διαθέτει τέσσερα θεματικά εστιατόρια το Leda & the Swan / Mediterranean Steakhouse, το Hagoromo με Ασιατική κουζίνα, το Grace restaurant με Μεσογειακή / Ιταλική κουζίνα και το Nest Fish restaurant με θαλασσινά και φρέσκο ψάρι.

Κάποια βασικά μέτρα πρόληψης που θα ληφθούν είναι:
– Όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου, έχει εκπαιδευτεί από ομάδα επαγγελματιών με εξειδίκευση στο Covid-19
-Απολύμανση των επιφανειών και σημείων που έρχονται σε επαφή με τα χέρια.
Πιστή τήρηση των αποστάσεων ασφάλειας κατά τη διάρκεια διαμονής, Check in διαδικτυακά ή σε υπαίθριο χώρο. Τα κλειδιά των δωματίων απολυμαίνονται πριν τα παραλάβουν οι πελάτες.
-Στα δωμάτια γίνεται εντατικός καθαρισμός και απολύμανση βάση των πρωτοκόλλων των κυβερνητικών και δημόσιων αρχών. Σε κάθε άφιξη ο πελάτης θα βρίσκει στο δωμάτιο του, ένα μικρό αντισηπτικό χεριών.
Κάθε δωμάτιο απολυμαίνεται με το σύστημα ULV fogger, πριν την άφιξη του πελάτη.
-Αντισηπτικά χεριών θα βρίσκονται στη reception, στα εστιατόρια, στα ασανσέρ και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, προς χρήση των πελατών.
-Στα εστιατόρια και στα bars, ισχύουν οι αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια και στα καθίσματα βάση των επίσημων πρωτοκόλλων. Θα παρέχεται a la carte service.
-Το νερό των πισινών καθαρίζεται τακτικά μέσα στην ημέρα με τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης

Περιορισμένες υπηρεσίες
Χρήση του Elivi Spa, της εσωτερικής πισίνας, σάουνα, γυμναστήριο, θεραπείες σώματος και προσώπου, ιδιωτική χρήση κατόπιν ραντεβού.
-Η υπηρεσία του Kids Club δεν προσφέρεται για λόγους ασφάλειας.
-Περιοδικά, φυλλάδια, Mini Bar, μηχανή Espresso & βραστήρας δεν θα υπάρχουν στα δωμάτια
 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments