Η Cronwell Hotels and Resorts είναι μια αλυσίδα ρωσικών συμφερόντων που μεταξύ άλλων διαχειρίζεται και τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για το Cronwell Platamon Resort στην Πιερία, και τα Cronwell Resort Sermilia και Rahoni Cronwell Park Hotel στη Χαλκιδική.
Για να βοηθήσει τους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης που βρίσκονται τώρα στην πρώτη γραμμή, η εταιρεία θα προσφέρει 150 διανυκτερεύσεις σε αυτά ξενοδοχεία για καλοκαιρινές διακοπές.
«Με μεγάλη χαρά θα υποδεχτούμε τους ιατρούς και νοσηλευτές με τις οικογένειές τους στις γραφικές γωνιές της Χαλκιδικής και της Πιερίας το καλοκαίρι, όταν με το καλό, ο κίνδυνος υποχωρήσει. Αυτή είναι η ευγνωμοσύνη μας και το φόρο τιμής στους ανθρώπους που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους », σχολίασε ο Ντμίτρι Κολεσνίκοβ, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cronwell Hotels & Resorts.
Ο συνεργάτης της Cronwell στην υλοποίηση του έργου αυτού θα είναι η Greek Med Top Partners (GMTP), ειδικός στη θεραπεία και αποκατάσταση στις ελληνικές κλινικές. Επιπλέον, η πρωτοβουλία υποστηρίχθηκε από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο Αθανάσιο Εξαδάκτυλο.

1
Πείτε τη γνώμη σας

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Χαρα Recent comment authors
νεότερα παλιότερα δημοφιλή
Χαρα
Guest
Χαρα

Μπράβο σας μας χρειάζεται ξεκούραση για να πάρουμε δύναμη ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας