Τα ξενοδοχεία είναι συχνά “μικροί κόσμοι”. Στους χώρους τους καθημερινά συμβαίνουν πολλά. Είναι φορές που οι ιδιοκτήτες ή στελέχη των καταλυμάτων, ξεπερνάνε το επίπεδο της απλής συναλλαγής με τους πελάτες τους. Δημιουργούν φιλικές σχέσεις, αλλά και συναναστρέφονται ή επικοινωνούν σε πιο ανθρώπινο και ενίοτε συγκινητικό επίπεδο. Διαβάστε την ανάρτηση της Δήμητρας Γεωργίτση, Ιδιοκτήτριας του Οικοτουριστικού Ξενοδοχείου Δαδιάς FOREST INN, στο οποίο διέμειναν τις τελευταίες εβδομάδες οι ειδικές δυνάμεις της Αυστρίας ώστε να επιχειρήσουν στα σύνορα του Έβρου, από κοινού με τις ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Κρατάω από εχθές στα χέρια μου ένα από τα πιο σημαντικά νομίσματα που έχω αποκτήσει στη ζωή μου...το νόμισμα- ενθύμιο που δίνουν οι κομάντος της Αυστρίας, οι EKO Cobra, σε συνεργασίες που κάνουν εκτός χώρας!
Ναι…είναι η ανάμνηση από όλες αυτές τις μέρες που ενώ όλος ο πλανήτης είναι σε καραντίνα, εμείς είχαμε τη δικιά μας…αυτή της υπεράσπισης των συνόρων του Έβρου...της Ελλάδας…της Ευρώπης!
Και βάζω πληθυντικό, όχι γιατί πήρα το ντουφέκι και πήγα στην πράσινη πύλη, αλλά γιατί τόσες μέρες δεν έμεινα στο σπίτι μου, δεν πρόσεξα όσο έπρεπε τον εαυτό μου, αλλά γιατί τόσες μέρες δεν κοιμόμουνα αν δεν τους έβλεπα όλους να έχουν γυρίσει υγιείς στα κρεβάτια τους. Γιατί τόσες μέρες με ένοιαζε να τρώνε καλά, να κοιμούνται καλά και να έχουν καθαρά τα ρούχα τους. Να είναι χαμογελαστοί και να νιώσουν τί σημαίνει Θρακιώτικη φιλοξενία. Γιατί τόσες μέρες έχω ξεχάσει τη Δήμητρα και έχω πάρει τον ρόλο της μαμάς-Δήμητρας όπως με αποκάλεσαν!
Τα μάτια μου γεμάτα εικόνες…η καρδιά μου γεμάτη συναισθήματα...καληνύχτα Κόμπρες!
Να είσαστε γεροί! Σας ευχαριστώ!”

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments