Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, ωστόσο οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες παραμένουν στην Ισπανία.
Τον Απρίλιο θα ανοίξει το πέμπτο ξενοδοχείο της αλυσίδας του MiM Hotels που ανήκει στον διάσημο Αργεντίνο ποδοσφαιριστή. Βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Sotogrande στην Costa del Sol, και θα το διαχειρίζεται η Majestic Hotel Group, η οποία διευθύνεται από τον αδελφό του Rodrigo.
Το MiM Sotogrande Club Marítimo διαθέτει 45 δωμάτια, όλα με θέα στη μαρίνα του Sotogrande και στη Μεσόγειο. Διαθέτει επίσης δύο εστιατόρια με βεράντες, σπα, γυμναστήριο και πισίνα. Είναι το πέμπτο ξενοδοχείο της αλυσίδας του Λιονέλ Μέσι και όπως και τα άλλα ξενοδοχεία, θα έχει την ετικέτα LEED, μια διάκριση που απονέμεται από το Συμβούλιο Πράσινων Κτιρίων των ΗΠΑ.
Τα ξενοδοχεία του Μέσσι είναι κυρίως μικρά boutique ξενοδοχεία που βρίσκονται σε δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου όπως στην Sitges κοντά στη Βαρκελώνη, στην Ίμπιζα, τη Μαγιόρκα, ενώ ένα βρίσκεται στα Πυρηναία για τους λάτρεις του σκι. Σύντομα θα ανοίξει το έκτο ξενοδοχείο στην Ανδόρα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments