Εκλογές έχουμε αύριο Τετάρτη στον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων που όλοι γνωρίζουμε ως ΗΑΤΤΑ.
Θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα. Θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και των αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία FedHATTA.
Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί είτε δια ζώσης, είτε μέσω διαδικτύου για όσους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ο Θεόδωρος Μακρής, δημιουργός του MAZI TRAVEL & EVENTS, μοναδικός υποψήφιος από τη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μακρής βρίσκεται στον χώρο του τουρισμού πάνω από 35 χρόνια και είναι από τις πιο δραστήριες και σημαντικές προσωπικότητες στον κλάδο των τουριστικών γραφείων. Έχει κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων του καθώς πιστεύει στη συλλογική προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων. «Αν πάει καλά ο κλάδος, τότε μόνο θα πάμε καλά όλοι μας» τον έχουμε ακούσει να λέει πολλές φορές. Από τους συνάδελφους του χαρακτηρίζεται ως τεχνοκράτης που πιστεύει πως ο κλάδος θα πρέπει να προετοιμαστεί και να προσαρμοστεί στις νέες εξελίξεις που φέρνει η τεχνολογία στο χώρο του τουρισμού.
«Θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω και να βοηθήσω στη λύση των ζητημάτων του κλάδου μας, αλλά και να φέρω νέα θέματα που θα δώσουν νέα προοπτική στις εταιρίες μας» ανέφερε σε μήνυμα τους στα μέλη του HATTA.
Η συνέχεια στην κάλπη…

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments