Τρία ακόμη Open day για την πρόσληψη αεροσυνοδών (αγόρια και κορίτσια ) διοργανώνει στη χώρα μας η αεροπορική εταιρεία του Ντουμπάι, η Emirates. Αυτή τη φορά στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο στην Κρήτη.
Στην Αθήνα η Open Day πρόσληψης αεροσυνοδών θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στις 9:00 π.μ., στο Divani Caravel Hotel, στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 9:00 π.μ., στο Grand Hotel Palace και στο Ηράκλειο την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στις 9:00, στο Megaron Hotel.
Οι υποψήφιοι, μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (CV) στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία, ενώ συνιστάται να προβούν σε προεγγραφή εδώ: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/ για τη διευκόλυνση της διαδικασίας.
Όσοι δεν έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με το βιογραφικό τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση emirates.com/careers.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν όλη την ημέρα στους χώρους διεξαγωγής του Open Day. Αυτοί που θα επιλεγούν θα ενημερώνονται για τον χρόνο των περαιτέρω αξιολογήσεων και συνεντεύξεων την ίδια ημέρα.
Στην Emirates εργάζονται αεροσυνοδοί από 160 διαφορετικές εθνικότητες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments