Χάρη στις επίμονες προσπάθειες του τουριστικού γραφείου Silver Holidays του Στέφανου Χατζημανώλη, η Θεσσαλονίκη έχει μπει στα προγράμματα ενός από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Μάλτας. Έτσι τον Απρίλιο, ένα τσάρτερ της Air Malta θα φέρει στη Θεσσαλονίκη ένα μεγάλο γκρουπ Μαλτέζων τουριστών. Δεν είναι η πρώτη φορά καθώς η Θεσσαλονίκη αντλεί τουρίστες από την μικρή Μάλτα.
Το ενδιαφέρον των Μαλτέζων δεν περιορίζεται μόνο στη Θεσσαλονίκη. Κατά την τετραήμερη παραμονή τους Θα επισκεφτούν τον Όλυμπο και την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας καθώς τα βουνά και η φύση τους λείπουν στο μικρό νησί τους, την Έδεσσα με τους καταρράκτες και τα Λουτρά Πόζαρ όπως επίσης και τα Μετέωρα.
Και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν σημεία που τους ενδιαφέρουν όπως το Παπάφειο, καθώς ο ευεργέτης Ιωάννης Παπάφης μεγαλούργησε στη Μάλτα, αλλά και ένα κτίριο στα Λαδάδικα το οποίο φέρει τον μαλτέζικο σταυρό αφού δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα από Μαλτέζους εμπόρους. Ενδιαφέρονται επίσης για καλό ελληνικό φαγητό και ατελείωτο shopping.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments