Η εταιρία εκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού AA+Partners, διοργανώνει την πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα περιοδεία “TOUR FOR TOUR 2023”, σε έξι πόλεις της Β. Ελλάδας. Η διοργάνωση στοχεύει στην ενημέρωση και δωρεάν εκπαίδευση όσων επιθυμούν να κάνουν καριέρα στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Καταρτισμένα στελέχη του χώρου, εκπαιδευτές της καταξιωμένης στον χώρο, AA+Partners και εκπρόσωποι εταιρειών του ξενοδοχειακού κλάδου θα πραγματοποιήσουν κατά τόπους παρουσιάσεις και ομιλίες τόσο για τις προοπτικές σταδιοδρομίας στον τουρισμό αλλά και για τις νέες τάσεις και εξελίξεις που επηρεάζουν την ελληνική αγορά.
Από τις 3 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2023 η ομάδα του Tour for Tour 2023 ταξιδεύει στις Σέρρες, στη Δράμα, στην Κομοτηνή, στην Κοζάνη, στη Λάρισα και στα Τρίκαλα τόσο για να ενημερώσει για τα νέα δεδομένα στον τουριστικό κλάδο αλλά και για να διεξάγει συνεντεύξεις με όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά σε ελληνικούς και πολυεθνικούς ομίλους ξενοδοχείων.
Το ενδιαφέρον και ενημερωτικό πρόγραμμα της κάθε εκδήλωσης περιλαμβάνει δύο δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλους τους συμμετέχοντες. Το πρώτο με εισηγητή τον Ανέστη Αναστασίου, Senior Consultant & Trainer της ΑΑ+ Partners, έχει θέμα : «Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στο χώρο του Τουρισμού». Στην ενότητα αυτή θα δοθεί το στίγμα για τις νέες τάσεις στο χώρο του τουρισμού καθώς και τους παράγοντες και τις απαιτήσεις που θα επηρεάσουν την αγορά εργασίας.
Το δεύτερο σεμινάριο με εισηγητή τον Δημήτρη Διαμαντή, εκπαιδευτή και σύμβουλο της Sentinent έχει θέμα «Σε ποιόν ανήκει η εργασία σου;». Στόχος του σεμιναρίου είναι να διερευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να εξελιχθούμε επαγγελματικά, πέρα από τις όποιες συνθήκες μέσα στις οποίες εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε.
Στο τελευταίο μέρος της κάθε εκδήλωσης, όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιτόπου συνεντεύξεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ηλεκτρονική εγγραφή των ενδιαφερομένων στο www.training.gr. Συστήνεται η εκ των προτέρων αποστολή του βιογραφικού σημειώματος μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής.
Τονίζεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Επιπρόσθετα, για όσους εγγραφούν στις εκδηλώσεις, προσφέρεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν webinar, λίγες μέρες πριν την ημέρα της εκδήλωσης. Το webinar αυτό θα περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές για τη καλύτερη προετοιμασία τους ενόψει της εκδήλωσης και των συνεντεύξεων που θα λάβουν χώρα.
 
Αναλυτικό πρόγραμμα εκδήλωσης σε κάθε πόλη:
14:00-14:45 Προσέλευση – εγγραφές
14:45-15:00 Χαιρετισμός – παρουσίαση AA+PARTNERS
15:00-15:45 Σεμινάριο «Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές στο χώρο του Τουρισμού» – Ανέστης Αναστασίου, Senior Consultant & Trainer AA+PARTNERS
15:45-16:30 Σεμινάριο «Σε ποιόν ανήκει η εργασία σου» – Δημήτρης Διαμαντής, εκπαιδευτή και σύμβουλο της Sentinent
16:30-16:45 Ερωτήσεις-Συζήτηση
16:45-17:45 Εταιρικές Παρουσιάσεις
17:45-18:00 Coffee break
18:00-21:00 Διεξαγωγή Συνεντεύξεων
 
Πρόγραμμα περιοδείας TOUR FOR TOUR 2023:
– ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/2/2023 Elpida Resort & Spa
– ΔΡΑΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/2/2023 Hydrama Grand Hotel
– ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2/2023 Chris & Eve Mansion Hotel
– ΚΟΖΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2023 Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
– ΛΑΡΙΣΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 11/2/2023 Grecotel Larissa Imperial
– ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2023 Gallery Art Hotel
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments