Ανήμερα του Πάσχα και στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Ρόδου, το Rodos Palace, τα έθιμα τηρήθηκαν κατά γράμμα. Το πασχαλιάτικο γλέντι γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου, ήταν και πάλι πέρα από κάθε προσδοκία. Σ΄αυτό έλαβαν μέρος όσοι ταξίδεψαν στο νησί των Ιπποτών με το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Choice Travel, που εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύεται στο συγκεκριμένο προορισμό και συνεργάζεται με το Rodos Palace το οποίο γνωρίζει σαν το σπίτι του.
Το πασχαλιάτικο γλέντι περιλάμβανε τα πάντα. Φρεσκοψημένος οβελίας, δεκάδες επιλογές στον πασχαλινό μπουφέ, παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα που ξεσήκωνε, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Σιγανός τραγούδησε αποκλειστικά για αυτούς.
Η Πόπη Ξυνοπούλου και η Βαγγελιώ Ιωακειμίδου, ιδιοκτήτριες του Choice, έκαναν τα πάντα ώστε και αυτό το Πάσχα να μείνει αξέχαστο στους εκδρομείς. Δεν ήταν μόνο το πασχαλινό τρικούβερτο γλέντι, ήταν επίσης το αναστάσιμο δείπνο, λαμπάδες, τσουρέκια και κόκκινα αυγά για όλους και ότι άλλο προβλέπουν οι πασχαλινές μας παραδόσεις, ώστε οι εκδρομείς να μην έχουν να σκεφτούν και να αγχωθούν για τίποτε.
Και του χρόνου…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments