Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia /Onoma Hotel

Καθώς το Onoma Hotel στη Θεσσαλονίκη φτιάχτηκε για τους millennial’s αλλά και την κατοπινή generation Z, τέτοια είναι και τα πάρτι που διοργανώνει, γεμάτα πρωτότυπες ιδέες και ξεχωριστές καταστάσεις.
Όπως κάθε χρόνο διοργάνωσε και πάλι φέτος το καθιερωμένο πάρτι στα πλαίσια της Philoxenia. Η φετινή πρωτοτυπία ήταν πως η μουσική δεν ακούγονταν από τα ηχεία αλλά από τα ασύρματα ακουστικά που ο καθένας έπαιρνε στην είσοδο.
Ήταν το 1ο Silent Disco Party όπου όσοι ήθελαν να χορέψουν επέλεγαν μια από τος δυο ξεχωριστές μουσικές στα ακουστικά τους και οι υπόλοιποι σε ένα ήσυχο περιβάλλον συζητούσαν τα δικά τους, έκαναν connecting και networking χωρίς να ξελαρυγγιάζονται.
To πάρτι που αναπτύχθηκε στο lobby, στο συνεδριακό κέντρο του πρώτου ορόφου και στο roof top του Onoma Hotel, είχε και drag show για τους προχωρημένους.
Οι αδελφοί Χρυσοχοΐδη και η όμορφη ομάδα τους, υποδέχθηκαν δεκάδες καλεσμένους από το χώρο του τουρισμού, φίλους και συνεργάτες, σε ένα κεφάτο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να ενοχλήσει διόλου τους πελάτες του ξενοδοχείου και τους γείτονες….
Και του χρόνου με κάτι καινούργιο…

ΣΣ: Το πεντάστερο Onoma Hotel είναι η ναυαρχίδα της Anatolia Hospitality με ξενοδοχειακή παρουσία στη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή, τη Μύκονο και προσεχώς στην Αθήνα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments