Την Παρασκευή ξεκινά στη Θεσσαλονίκη η έκθεση τουρισμού Philoxenia που θα πραγματοποιηθεί για 36η φορά. Όπως όλες οι εκθέσεις τουρισμού που έχουν διοργανωθεί φέτος στον πλανήτη , ακόμη και οι πιο μεγάλες, θα έχει λιγότερες συμμέτοχες για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε.
Δεν είναι όμως μικρότερο το ενδιαφέρον των ανθρώπων του τουρισμού που θα την επισκεφτούν, καθώς πάντα η Philoxenia ήταν και παραμένει το καθιερωμένο ραντεβού του τουριστικού κόσμου της χώρας.
Γι’ αυτό και έχουν προγραμματιστεί αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις εντός και εκτός της έκθεσης, που δίνουν την ευκαιρία για πιο άμεσες και ουσιαστικές επαφές.
Και καθώς η Philoxenia είναι μια γιορτή των ανθρώπων του ελληνικού τουρισμού, όλα τα καθιερωμένα πάρτι θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Στο τέλος κάθε εκθεσιακής μέρας δίνουν την ευκαιρία σε όλους να χαλαρώσουν, να ξεφύγει το μυαλό από τα επαγγελματικά, να διασκεδάσουν ανάμεσα σε φίλους και συναδέλφους. Φέτος θα πραγματοποιηθούν κατά σειρά στα ξενοδοχεία The Met και Onoma Hotel την Παρασκευή και στο Grand Hotel το Σάββατο.
Μόνο που φέτος θα πραγματοποιηθούν με όρους πανδημίας. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους με έλεγχο πιστοποιητικών και ταυτοπροσωπίας στην είσοδο και απαραιτήτως με πρόσκληση. Κοντολογίς αυτό που γίνονταν μέχρι πρόπερσι όπου καλούνταν ένας και έφερνε και άλλους πέντε μαζί του, καθώς όλοι ήταν ευπρόσδεκτοι, φέτος δεν θα ισχύει, προκειμένου να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments