Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο πραγματοποίησε στη Θεσσαλονίκη την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη δεξίωση του, για την υποδοχή του νέου έτους. Ήταν μια καλή ευκαιρία να ξαναβρεθούν τα μέλη του επιμελητηρίου μαζί με εκπροσώπους φορέων, να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, να δικτυωθούν.
Τους καλεσμένους χαιρέτησε ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου Μιχάλης Μαϊλλης και ο αντιπρόεδρος Στέφανος Τζιρίτης, ενώ χαιρετισμό έκανε ο Γερμανός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη Βάλτερ Στέχελ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου The Met με απαλή ζωντανή μουσική και εξαιρετικά εδέσματα.
Το κλίμα ήταν ευχάριστο, ωστόσο έντονος ήταν ο προβληματισμός ανάμεσα στους παρευρισκομένους, καθώς οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας μόνο ευοίωνες δεν είναι. Το ερώτημα, που πάμε, έμεινε αναπάντητο.
Στη δεξίωση παραβρέθηκαν και πολλά μέλη της τουριστικής κοινότητας της πόλης. Διακρίναμε τον αντιδήμαρχο τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρο Πέγκα, τον πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού της Χαλκιδικής Γρηγόρη Τάσιο και στελέχη ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments