Του Σάκη Παπαδόπουλου

 

Αν και είναι Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μόλις λίγους μήνες, από τον περασμένο Ιούνιο, η Χριστίνα Γούλα κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των ανθρώπων του τουρισμού. Όσοι πρόλαβαν να τη γνωρίσουν μιλούν με ενθουσιασμό για αυτήν, χαρακτηρίζοντας την περισσότερο τεχνοκράτη και λιγότερο πολιτικό.
Δικαίως, καθώς στους λίγους μήνες στη θέση αυτή, δεν περιφέρονταν στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για τις φωτογραφίες και τα δελτία τύπου. Δεν έκανε τζάμπα πολυτελή ταξιδάκια στο εξωτερικό παριστάνοντας την «εμπειρογνώμονα» του τουρισμού.
Έθετε τους στόχους και τις κατευθύνσεις στο τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας και άφηνε τα στελέχη να κάνουν τη δουλειά που την ξέρουν καλύτερα.
Δυστυχώς η κα Γούλα δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Οπότε σε λίγες εβδομάδες δεν θα είναι πλέον Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού. Αυτό απογοήτευσε τον κόσμο του τουρισμού στη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια, καθώς στο πρόσωπο της έβλεπαν ένα καλό συνεργάτη για δράσεις και συνέργειες με σχέδιο, στόχο και ουσία για την προώθηση του τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία.
Ας ευχηθούμε πως κάποια στιγμή θα την δούμε και πάλι σε μια ανάλογη θέση, καθώς απέδειξε πως είναι πολύ χρήσιμη για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments