Ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό εκπαιδευτικό ταξίδι διοργάνωσε το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Silver Holidays του Στέφανου Χατζημανώλη. Προορισμός ήταν η ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, η οποία έχει και αυτή πολλά να δείξει στον ταξιδιώτη.
Στο εκπαιδευτικό ταξίδι συμμετείχαν τουριστικοί πράκτορες από την Αθήνα και την Πάτρα.
Η μετάβαση έγινε με πτήση της αεροπορικής εταιρείας Pegasus που συνδέει την Αθηνά με το αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Οι συμμετέχοντες έμειναν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Crown Plaza που βρίσκεται στο μεγάλο θεματικό πάρκο Viaport Marina Tuzla.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε επισκέψεις σε νέα σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος, οπτικοακουστικά θεάματα 3d και 5d , το μεγαλύτερο ενυδρείο της Κωνσταντινούπολης, το καταφύγιο προστασίας αιλουροειδών, τον εντυπωσιακό πύργο της τηλεόρασης Camlica ύψους 369 μέτρων, το μουσείο ισλαμικών πολιτισμών, και άλλα τουριστικά αξιοθέατα, πάντα στην Ασιατική πλευρά της Πόλης. Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ολοήμερη εκδρομή στην Προύσα! Σε όλα αυτά έτυχαν θερμής υποδοχής από τους ντόπιους επιχειρηματίες.
Όπως μας είπε ο Στέφανος Χατζημανώλης: “Χιλιάδες συμπατριώτες μας έχουν επισκεφτεί την ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης όπου βρίσκονται τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία. Εμείς ετοιμάσαμε ένα πρόγραμμα για αυτούς που θέλουν να δουν και την άλλη πλευρά της μοναδικής Πόλης και μάλιστα σε συνθήκες άνεσης και πολυτέλειας. Το πρόγραμμα ξετρελαίνει τις οικογένειες με παιδιά αλλά και τους μαθητές σχολικών εκδρομών, καθώς έχουμε το μεγάλο θεματικό πάρκο Viaport με τεράστιο ενυδρείo, πάρκο αιλουροειδών, τεράστιο λούνα παρκ και πολλά άλλα. Αρέσει επίσης σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν την ασιατική πλευρά της πόλης και τα αξιοθέατα της, να περπατήσουν σε παραθαλάσσιους οικισμούς στις όχθες της θάλασσας του Μαρμαρά. Επίσης κάνουμε ημερήσια εκδρομή στην Προύσα”.

Info…
Το πολύ ιδιαίτερο αυτό εκπαιδευτικό ταξίδι το Silver holidays το διοργάνωσε σε συνεργασία με το Viaport/Crown Plaza, τον Τουριστικό ακόλουθο της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα και τον Οργανισμό Τουρισμού της Κωνσταντινούπολης.
Οι τρεις επόμενες αναχωρήσεις για το ταξιδιωτικό κοινό είναι: 12-15 Μαρτίου και 22-25 Μαρτίου αεροπορικώς από την Αθήνα και 08-10 Μαρτίου οδικώς από Θεσσαλονίκη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments