Μια σημαντική δράση για την προώθηση της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής στην τουριστική αγορά της Γερμανίας, θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 20 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το fam trip του γερμανικού τουριστικού εκδοτικού οργανισμού FVW Medien στο οποίο παίρνουν μέρος 25 – 30 τουριστικοί πράκτορες από τη Γερμανία, και η συντακτική ομάδα του FVW με τον αρχισυντάκτη Klaus Hildebrandt.
Αρχικά το συγκεκριμένο fam trip ήταν να πραγματοποιηθεί την άνοιξη, με την συμμετοχή περίπου 200 ατόμων από τη Γερμανία, ωστόσο ο κορωνοϊός καθόρισε την δική του πραγματικότητα.
Το event περιλαμβάνει:
5ημερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και γνωριμία με τον προορισμό, την ιστορία, τη γαστρονομία κ.λ.π.
Workshop με τους προσκεκλημένους ομιλητές και Speed dating στη Θεσσαλονίκη με τους φιλοξενούμενους τουριστικούς πράκτορες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γερμανικός εκδοτικός όμιλος επιλέγει την Ελλάδα για τα fam trip του, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν είχαν πραγματοποιηθεί ανάλογα ταξίδια στην Κρήτη τα Δωδεκάνησα και την Αττική.
Για το συγκεκριμένο επιλέγει η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική, μετά από πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής και του προέδρου του Γρηγόρη Τάσιου. Την προσπάθεια στηρίζουν επίσης ο ΕΟΤ, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Thessaloniki Convention Bureau, ο ΟΤΘ, η Aegean, το Grand Hotel Palace κ.α

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments