Πού θα μείνετε, πού θα φάτε, από πού θα ψωνίσετε, πού θα διασκεδάσετε, πώς θα ξεναγηθείτε, πού θα περπατήσετε, που θα οινογευθείτε και τόσα άλλα πού…, απαντώνται στην Ανατολική Χαλκιδική μέσα από τo QR CODES σύστημα προώθησης των επιχειρήσεων της Αριστοτελικής Σύμπραξης του Δήμου Αριστοτέλη.
Πρόκειται για banners με ορθοστάτη, τα οποία τοποθετούνται σε reception ξενοδοχείων και χώρους υποδοχής restaurants ή άλλων τουριστικών και παραγωγικών επιχειρήσεων. Κάθε QR CODE οδηγεί τον επισκέπτη στις ιστοσελίδες www.visit-easternhalkidiki.gr και www.cluster-aristotle.travel καθώς και στις ηλεκτρονικές πληροφοριακές μπροσούρες του Δήμου Αριστοτέλη.
Παράλληλα, εξασφαλίζει την ομοιομορφία, άρα και την αναγνωρισιμότητα του brand Halkidiki, καθώς το εικαστικό του βασίζεται στο σχεδιασμό όλων των στοιχείων, που υποδηλώνουν αναφορά στη Χαλκιδική (design, logos, χρήση χρωμάτων).
Πάνω απ’ όλα όμως προσθέτει ένα ακόμη πλεονέκτημα στη zero waste πολιτική του Δήμου Αριστοτέλη, καθώς η μηδενική χρήση χαρτιού αποτελεί καλή πρακτική και συμβάλει στην τοπική περιβαλλοντική υπευθυνότητα.
Το banner θα διοχετεύεται από τις αρχές Απριλίου σε όλα τα μέλη της Αριστοτελικής Σύμπραξης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments