Tο διεθνές τουρνουά γκολφ Messinia Pro-Am, επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά στην Costa Navarino στις 24-27 Νοεμβρίου. Κανονικά γίνεται κάθε Φεβρουάριο και σηματοδοτεί την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου ωστόσο λόγω των περιστάσεων φέτος θα γίνει Νοέμβριο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν για πρώτη φορά σε τρία γήπεδα, συμπεριλαμβανομένου του νέου γηπέδου West Course στο Navarino Hills, καθώς και στα βραβευμένα The Dunes Course και The Bay Course.

Η διεθνής διοργάνωση -η οποία σημείωσε ρεκόρ συμμετοχής το 2020 με 50 ομάδες και παίκτες από περισσότερες από 20 χώρες- υποδέχεται κάθε χρόνο επαγγελματίες κι ερασιτέχνες  γκολφέρ, μεταξύ των οποίων και διάσημοι φίλοι του αθλήματος, όπως ο Αμερικάνος ηθοποιός Bill Murray, ο πρώην διεθνής παίκτης του ράγκμπι Mike Tindall και ο Γερμανός πρώην διεθνής τερματοφύλακας  Sepp Maier.

Το φετινό Messinia Pro-Am αναμένεται να καταρρίψει το ρεκόρ συμμετεχόντων του 2020, με 75 ομάδες και επαγγελματίες παίκτες που θα διαγωνιστούν για το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, στο μοναδικό Μεσσηνιακό τοπίο.  Το διεθνές τουρνουά γκολφ θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και πλαισιώνεται από ένα συναρπαστικό παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Σχεδιασμένα από τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup José María Olazábal, τα δύο νέα γήπεδα στο Navarino Hills, που αναδείχθηκε πρόσφατα ως ‘World’s Best New Golf Development’ στα βραβεία World Golf Awards 2020, εκτείνονται σε 1.250 στρέμματα, σε μία μαγευτική τοποθεσία με πανοραμική θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος.

Με την επίσημη λειτουργία των νέων γηπέδων που αναμένεται την άνοιξη του 2022, η Costa Navarino θα προσφέρει στους επισκέπτες της τέσσερα γήπεδα γκολφ 18 οπών, όλα σε ακτίνα μόλις 13 χιλιομέτρων.

Επίσημος αερομεταφορέας του Messinia Pro-Am για 5η συνεχή χρονιά είναι η AEGEAN.

Οι εγγραφές για τις ομάδες, στις οποίες θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ξεκινήσαν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 2021 Messinia Pro-Am, είναι διαθέσιμες στο messiniaproam.costanavarino.com

 

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments