Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης διοργανώνει webinar με θέμα «Οδηγός επιβίωσης για την επανεκκίνηση του τουρισμού» . Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απρίλιου στις 3μμ.
Το πρόγραμμα:
– Χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.
– «Βέλτιστες πρακτικές για την επόμενη ημέρα επανεκκίνησης του τουρισμού» – Δρ. Ευάγγελος Χρήστου, κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης ΔΙΠΑΕ.
– «Ελληνικός Τουρισμός 2021: Επανεκκίνηση ή νέο ξεκίνημα; Στρατηγική για τη μεταβατική περίοδο, από την επιβίωση προς την αειφορία.» – Γιώργος Δρακόπουλος, ιδρυτής και CEO της Tourism Generis.
– «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην πράξη» – Τάσος Γούσιος, ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Alpha Marketing.
– «Oι νέες προκλήσεις για την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό μετά την πανδημία» – Δρ. Γεωργία Ζούνη, Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
– «Διεθνείς Συνέργειες για την Επανεκκίνηση του Τουρισμού» – Νίκος Γκολφινόπουλος, Senior Project Specialist, UNWTO.
– «Η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας στην ξενάγηση μνημείων και αρχαιολογικών χώρων της Θεσσαλονίκης» – Δρ. Κωνσταντίνος Διαμαντάρας, Καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων ΔΙΠΑΕ.
Το webinar θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νικόλ Καζαντζίδου.
Η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση απαιτείται προεγγραφή εδώ:
https://zoom.us/meeting/register/tJAocu-qqTMqEtA1sbHs10cElgJurQCqKHwl?fbclid=IwAR3Hx44T4sJoPtstgRsMsVnExwvzP6etdmC7SqzP4kMvZ7UfAzhCt2hf_Xk
Στο τέλος του live webinar θα σταλούν στους συμμετέχοντες links για ένα on demand online course του Ο.Τ.Θ. σχετικά με τις βασικές αρχές και λειτουργίες του Digital Marketing.
 

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments