Πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την παρουσία των Τουρκικών Αερογραμμών στη Θεσσαλονίκη. Καθημερινά πραγματοποιεί δυο πτήσεις την ήμερα από τη Θεσσαλονίκη στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί σε όλο τον κόσμο με το εκτεταμένο δίκτυο πτήσεων της εταιρείας.
Στη φετινή 81η ΔΕΘ, η έχει έντονη παρουσία. Θα τη βρείτε στο περίπτερο 4. Εκεί θα σας περιμένει ένας από τους ιπτάμενους σεφ της εταιρείας για να σας κεράσει καφέ, λουκούμι και άλλα σιροπιαστά που σερβίρονται στις πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών.
Θα σας περιμένει επίσης η υπεύθυνη μάρκετινγκ των Τουρκικών Αερογραμμών στη Θεσσαλονίκη Ελένη Βραζιτίκου, και τα στελέχη του γραφείου Θεσσαλονίκης, για να σας ενημερώσουν για το εκτεταμένο δίκτυο πτήσεων σε 336 προορισμούς σε 116 χώρες αλλά και τις άλλες δραστηρίοτητες της εταιρείας. Ήδη πολλά στελέχη από τον χώρο του τουρισμού της Βόρειας Ελλάδας, επισκέφτηκαν το περίπτερο των Τουρκικών Αερογραμμών για ενημέρωση και έναν απολαυστικό τούρκικο καφέ που σερβίρεται με το απαραίτητο λουκουμάκι.

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments