Σπάνε το κεφάλι τους οι αεροπορικές εταιρείες να εφεύρουν νέες χρώσεις στο αεροπορικό ταξίδι, ώστε να σε «αναγκάσουν» να δώσεις επιπλέον χρήματα εκτός από αυτά για το εισιτήριο σου.
Ένα μεγάλο άγχος που έχουν οι επιβάτες είναι να μπουν από τους πρώτους στο αεροπλάνο ώστε να βρουν χώρο για την χειραποσκευή τους στο ντουλάπι πάνω από τη θέση τους.
Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Condor πουλά πλέον με έξτρα χρέωση συγκεκριμένο χώρο για την χειραποσκευή σας στο ντουλάπι. Έτσι δεν θα αγχωθείτε να μπείτε από τους πρώτους στο αεροπλάνο καθώς σας περιμένει θέση όχι μόνο για σας αλλά και για τη χειραποσκευή σας. Αν κάποιος πρόλαβε και έβαλε τη δική του χειραποσκευή στο χώρο που εσείς κλείσατε, θα πρέπει να την πάρει για να βάλλετε τη δική σας.
Και άλλες αεροπορικές εταιρείες ζητούν χρήματα για να πάρετε τη χειραποσκευή σας μέσα στην καμπίνα επιβατών αλλά δεν σας εξασφαλίζουν συγκεκριμένο χώρο. Η Condor έκανε ένα βήμα παραπέρα.
Η κράτηση κοστίζει από 9,90 ευρώ ανά διαδρομή. Είναι διαθέσιμη για πτήσεις με αεροσκάφη Airbus A330-200 από την 1η Νοεμβρίου, κυρίως σε προορισμούς προς την Καραϊβική και τις ΗΠΑ.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments