Οι ταξιτζήδες της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να παίξουν έναν πιο ενεργό ρόλο στην τουριστική προβολή της πόλης. Έτσι αύριο Πέμπτη, στα γραφείο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης Ερμής θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Θα πραβρεθεί η πρόεδρος του Οργανισμού Βούλα Πατουλίδου.
Στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας του Οργανισμοί με το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης για την καλύτερη προβολή της πόλης και του brand name “Thessaloniki: Many Stories One Heart”.
Ο σταθμός ταξί του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ερμής στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης παρέχει στους επισκέπτες τους ταξιδιωτικούς οδηγούς της πόλης και ενημερωτικά έντυπα του τμήματος Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ λειτουργεί και ως πρώτος ξεναγός στους επισκέπτες της πόλης!
Ακόμη, θα τοποθετηθούν αυτοκόλλητα με το brand name της πόλης και την ιστοσελίδα του προορισμού στα οχήματα, έτσι ώστε η πόλη, επισκέπτες και κάτοικοι να γνωρίσουν το site του Visit Thessaloniki και να ενημερωθούν για εκδηλώσεις, μνημεία, σημαντικά στοιχεία για την πόλη, και πλήθος άλλων χρήσιμων πληροφοριών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments