Περισσότερα από 70 πανεπιστήμια και κολέγια στις ΗΠΑ, Ευρώπη, Μεγάλη Βρετανία και άλλες χώρες του κόσμου, δίνουν το παρών στην Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων 2023 που διοργανώνει το Κολλέγιο Ανατόλια σε συνεργασία με το Pierce – The American College of Greece. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, 16:00-20:00, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια (Κλειστό Γυμναστήριο, Tracy Hall, Tsipos Hall), έχοντας προηγηθεί αντίστοιχη παρουσίαση στην Αθήνα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στο Pierce College. Η Έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό και η είσοδος είναι δωρεάν.
Αξιοποιώντας την μεγάλη του εμπειρία στον τομέα της συμβουλευτικής μαθητών και μαθητριών που επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, το Τμήμα Συμβουλευτικής για Σπουδές στο Εξωτερικό του Κολλεγίου Ανατόλια προσκαλεί μαθητές και μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς να συναντήσουν από κοντά εκπροσώπους ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και να διερευνήσουν τις ευκαιρίες για σπουδές που προσφέρουν σε προπτυχιακό επίπεδο.
Τα ιδρύματα εντάσσονται στα καλύτερα των χωρών τους, χαρακτηρίζονται από μεγάλο εύρος, ποικιλία και ευελιξία στα προγράμματα σπουδών, και πολλά από αυτά προσφέρουν υποτροφίες ανάλογα με τις διαπιστωμένες ανάγκες του κάθε μαθητή ή μαθήτριας. Μεταξύ αυτών είναι τα: Bard College, Bocconi University, Cardiff University, Emerson College, Franklin & Marshall College, London School of Economics and Political Science, Mount Holyoke College, New York University, Pomona College, Temple University, The University of Chicago, University of Sussex, University of Warwick, Worcester Polytechnic Institute, κά.
Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από επίσημους εκπροσώπους των πανεπιστημίων, οι οποίοι θα μιλήσουν για το εκπαιδευτικό σύστημα στη χώρα τους.

Επίσης, θα μπορούν να συμμετάσχουν και στα παρακάτω workshops:• 16:00 – 16:45:
– Thinking Ahead: How to Stand out as an U.S. College Applicant
– UK Universities Prepare Students for International Careers
– Studying Engineering in the US
– Hospitality and Tourism in Switzerland
• 17:00 – 18:00: Country Presentations: Canada, UK, and Italy
• 18:00 – 19:00: Country Presentations: USA, France, Germany
• 19:00 – 19:45: Preparing for Studies in the UK post-Brexit; Financing Your Studies in the U.S.; Studying Business in France; The Personal Essay in the U.S. Application

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όσα τους ενδιαφέρουν από τη φόρμα εγγραφής. Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων πραγματοποιείται με την υποστήριξη του British Council, της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδας και του Institut Francais, του οργανισμού EduCanada, του Instituto Italiano di Cultura. Χορηγός αερομεταφορών είναι η AEGEAN
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση και για να δείτε όλα τα ακαδημαϊκά πανεπιστήμια, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://anatolia.edu.gr/el/high-school/international-universities-expo-2023?fbclid=IwAR16QTj9IAibfiVeqFhLjQI07NzhOIMOXaSMKh1rP2DwnMYqdhNEXKCgdOs
Περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Συμβουλευτικής για Σπουδές στο Εξωτερικό του Κολλεγίου Ανατόλια, 2310 398 340.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments