Στην Παραλία Οφρυνίου στις ακτές του νομού Καβάλας, ολοκληρώνεται σήμερα το 1ο Tourism Festival by Kourtidis Group.
Πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια του Ομίλου Εταιρειών Κουρτίδη που δραστηριοποιείται στον τουρισμό και το real estate στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και προσπαθεί με διάφορες δράσεις να αναδείξει τουριστικά την περιοχή, να την προβάλει και να την κάνει προορισμό τεσσάρων εποχών.
Στο 1ο Tourism Festival by Kourtidis Group που ξεκίνησε χθες Παρασκευή στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Ομίλου Κουρτίδη στην είσοδο του οικισμού, συμμετέχουν φορείς και επιχείρησες από τους νομούς Δράμας, Σερρών και Καβάλας με στόχο να προβάλουν αυτά που μπορεί να δει, να κάνει και να βιώσει ο επισκέπτης της περιοχής όλο το χρόνο. Επισκέψιμα οινοποιεία, σπήλαια, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, υπαίθριες δραστηριότητες, περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλους και πολλά ακόμη, προβάλλονται στο τουριστικό φεστιβάλ το οποίο πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις.
Χθες πρώτη μέρα του φεστιβάλ ο Νίκος Κουρτίδης και η Κωνσταντίνα Δημητρόβα, επικεφαλής του Ομίλου, υποδέχθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα παραπάνω.
Σήμερα το 1ο Tourism Festival by Kourtidis Group ξεκινά στις 8μμ και η είσοδος είναι δωρεάν.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments