Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Ο Παύλος Τσέας ιδιοκτήτης του ομώνυμου τουριστικού γραφείου της Βέροιας Tseas Travel, είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα στον τουριστικό χώρο. Με τον πληθωρικό του χαρακτήρα και τα ταλέντα του συχνά καταφέρνει να εκπλήσσει.
Κάτι τέτοιο έγινε και κατά τη διάρκεια ενός τουριστικού workshop που διοργανώθηκε στη Ρόδο πριν μερικές μέρες. Η έκπληξη αφορούσε στις ιδιοκτήτριες του τουριστικού γραφείου Choice Travel, την Βαγγελιώ Ιωακειμίδου και την Πόπη Ξυνοπούλου.
Μόλις είχε ολοκληρωθεί η βράβευση των ιδιοκτητριών του Choice από το Δήμο Ρόδου και την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου για την προσφορά τους στο Ροδιακό τουρισμό, όταν πετάχτηκε ο Παύλος Τσέας για να τις βραβεύσει και αυτός με τιμητική πλακέτα, για την άψογη συνεργασία που έχει το τουριστικό του γραφείο με το Choice Travel από το 1987, δηλαδή 36 χρόνια.
Η πράξη του δημιούργησε μεγάλη συγκίνηση, δηλαδή έπεσε πολύ κλάμα, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τους τουριστικούς πράκτορες που παρακολουθούσαν.
Έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν τουριστικούς πράκτορες να βραβεύονται όχι όμως από συναδέλφους τους και αυτό που έγινε στη Ρόδο έχει ξεχωριστή και συμβολική αξία.
Το workshop πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Rodos Palace, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού ταξιδιού που οργάνωσε το Choice Travel, σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και την Aegean.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments