Στο συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 37η Philoxenia, η μεγάλη έκθεση τουρισμού που αποτελεί το ετήσιο ραντεβού του τουριστικού κόσμου της χώρας και των φίλων των ταξιδιών και του τουρισμού.
Η φετινή έκθεση ήταν από τις πιο πετυχημένες των τελευταίων ετών καθώς ήταν ιδιαίτερα ζωηρή σε κόσμο και επιχειρηματικές επαφές. Κατά τη διάρκεια της έγιναν δεκάδες εκδηλώσεις συνεδριακού χαρακτήρα, όπου ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα για τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις στον τουρισμό. Οι επίσημοι στην φετινή Philoxenia ήταν πολλοί, έμειναν στην έκθεση πολύ, παρακολούθησαν πολλά event και μίλησαν πολύ.
Έγιναν επίσης παρουσίασες προορισμών και καλλών πρακτικών, ενώ πολλές εκδηλώσεις έγιναν και εκτός εκθεσιακού κέντρου μοιράζοντας χρήμα στην πόλη.
Και ενώ η Philoxenia ξεκινά την Παρασκευή με επαγγελματικές επαφές και ραντεβού, κλείνει την Κυριακή με χορούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο με την ευχή πως και η επόμενη χρονιά θα είναι καλή για τον ελληνικό τουρισμό που αναζητεί ένα ποιοτικό άλμα και αυτό ακούστηκε πολλές φορές στη φετινή Philoxenia.
Περισσότερη Philoxenia 2022 σε προσεχείς αναρτήσεις…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments