Την τιμητική τους είχαν η Ελλάδα και ο ΕΟΤ στην Στοκχόλμη, όπου πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η B2B εκδήλωσηTRAVEL NEWS MARKET.
Ο θεσμός της Τιμώμενης Χώρας που καθιερώθηκε για πρώτη φορά φέτος ανέδειξε την Ελλάδα ως την πρώτη Τιμώμενη Χώρα στην «TRAVEL NEWS MARKET 2022 by GREECE-Honoured Country». Για πρώτη φορά επίσης διοργανώθηκε φέτος ειδικό πρόγραμμα Hosted Buyers, από όλη την Σκανδιναβία, δίνοντας μεγαλύτερη αξία και προβολή της εκδήλωσης σε όλες τις Σκανδιναβικές Χώρες .
Οι συμμετοχές ανήλθαν σε 220 εκθέτες (Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού, Αεροπορικές εταιρείες κ.α.). προσελκύοντας πάνω από 1.000 επαγγελματίες του κλάδου (Τουριστικά Γραφεία, Αεροπορικές εταιρείες, Τ.Οs, Experts, MICE professionals κ.α) αλλά και εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. οι οποίοι αναζητούσαν μέσω Β2Β συναντήσεων και συζητήσεων, νέους προορισμούς καθώς και νέα τουριστικά προϊόντα τα οποία προσφέρονται στους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Σκανδιναβούς.
Στη φωτογραφία ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβίας Παύλος Μούρμας, με τον Nils Norberg, διοργανωτή της Β2Β εκδήλωσης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments