Ένα ακόμη πλήγμα για τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης και τις τουριστικές επιχειρήσεις που περιμένουν πως και πως την έναρξη της εκθεσιακής δραστηριότητας για να δουν λίγο κόσμο.
Η ΔΕΘ-Helexpo, αποφάσισε τη χρονική μετάθεση των εκθέσεων Artozyma, Detrop Boutique και Freskon κατά έναν περίπου μήνα με γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών της.
Ειδικότερα, η 10η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής Artozyma και η 30η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop Boutique, που ήταν προγραμματισμένες για τις 26-28 Φεβρουαρίου, αναβάλλονται για τις 2-4 Απριλίου, ενώ το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon, που ήταν προγραμματισμένο για τις 7 με 9 Απριλίου, μεταφέρεται στις 12-14 Μαΐου.
Θυμίζουμε πως η άλλη μεγάλη κλαδική έκθεση Agrotica, που ήταν να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα, αναβλήθηκε για παρόμοιους λόγους για τον Οκτώβριο.
Η σημερινή ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει:
«Η ΔΕΘ-Helexpo έκρινε σκόπιμο να αναμείνει τη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών για την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή των τριών της εκθέσεων. Artozyma, Detrop Boutique και Freskon που θα είναι έτοιμες να υποδεχθούν εκθέτες και επισκέπτες με ανανεωμένη δυναμική, αλλά και με μια πιο αισιόδοξη προοπτική».

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments